Jag vill inte se de som har hänt..

Hej på er.


Jag har inte uppdaterat min blogg sedan de första inlägget som ni ser. Har en orsak till det. Har haft det väldigt jobbigt i mitt liv just nu. Har precis förlorat min underbara hund Lucky som jag älskar så hemskt enormt mycket.
Det har tagit väldigt hårt i mig. Jag är fortfarande helt förtvivlad att han är borta från mig nu. Jag vill bara ha honom tillbaks!
Han somnade in i min famn och försvann från mitt liv :'(. Min underbara älskade hund. Lucky.
SAKNAR DIG LUCKY OCH ÄLSKAR DIG! <3
Jag har aldrig kallat honom för en hund. Kallade honom för "lillebror" eller "älskling".
Han fanns alltid där hemma hos en och var med en och höll sällskap hos en. Man kände aldrig sig ensam. Han var så mjuk och snäll min älskling. Jag kommer alltid att minnas honom. Den saknaden jag har inom mig är så enorm!
Jag skulle göra vad som helst att få liv i honom igen. :'(
Åh, jag vill bara att han skall komma tillbaks till mig. Jag vill inte att han är borta ur mitt liv. Jag vill ha kvar min älskling

Jag hoppas och tror att han har de bra där han är nu. Han är ju världens finaste hund som fanns/finns!




Mitt hjärta var du. <3


Fy vilken tråkig lektion!

Hejhej!

Sitter i skolan i hässleholm nu och har rätt så tråkigt vill bara hem. Men icke. Ska ta tåget till grannstaden Kristianstad och ska inhandla nya träningskor och någon fin present till min pojke som fyller år nu ihelgen. Bara för att jag har tråkigt nu så kände jag för att börja blogga igen..
Bloggade innan lite på en annan hemsida.

Skriver kanske lite senare. We well see.

tjaaråå. <3








Inviger denna bloggen med en bild på mig såklart! ;-)

RSS 2.0