20 års firande.



Idag så ska man fira en som fyller 20 år. Min syster alltså. Men hon fyller ju inte förens imorgon men det är bättre att ta det idag när alla är lediga. Har bokat bord på en restuarang i staden jag bor. Kommer bli så mysigt. <3

Lugna sköna soliga dag!

Vaknade imorse hos min pojke.
Steg upp och åt frukost sedan så kom min mamma sedan stack vi hem och gjorde mat. Det blev kött med sånna reflade platta pommes haha vet inte vad dem heter. Jag tror något med barbeque strips kanske? ;) Älskar dooom!
Efter vi hade ätit så gick jag och mammsen en promenad i detta vackra väder! Såå häääärligt säger jag bara! Ska nog börja gå varje dag nu! (Iallafall när solen skiner) Man blir så himla glad för att solen är framme och inga moln på hilmlen och så frisk kall luft!
Kan det bli bättre?:D

Idag är det ingen vanlig dag heller för den delen. För idag så fyller min underbara sööta fina Pauline år! Massa GRATTIS till heenne på 18års dagen! Ska lägga upp en bild på henne nu :D.



<3


Om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge.




Var och såg på denna bion igår med min kille efter jag hade jobbat.
Tittade denna med 3D. Jag älskar 3D filmer! :D 
Alice iunder(livet) haha den var så söt ju och Jonny Depp var ju också med i den filmen och han gör ju så bra filmer när han är med!


Matmatmat!

I love the girl, I'm lovin' the dress she wears
She's got a hold, got a hold of my neck, oh yeah





Idag är det fredag och SOLEN skiner så härligt! Och fredag innebär att man har en helg framför sig!
Man kan äntligen pusta ut! F*n vad skönt säger jag bara!
Har haft ett näthandelsprov och metteprov denna veckan plus lite andra läxor så jag känner bara guuud så skönt med helg! Fast det har ändå varit bra denna veckan! Har sovit två dagar i denna veckan hos min pingla Pauline! ;)
Ja, hur ska man fira in helgen? Jo det gjorde jag och Johanna min kompis (kallar henne lillasyster) med en kebabrulle på Kebabcenter den bästa kebabrullen som finns! ;) Men ska snart äta nu igen (a).
Det blir Oxfile med klyftpotatis! MUMS ! Haha, mat är ju aldrig fel ;).

Blir en skön mys fredag med mig själv och familjen så att jag kan vila upp mig för imorgon bitti så ska man arbeta att registrera in pasienter på hälsoringen. Börjar åtta och slutar två. Så det känns skönt så att inte hela lördagen förrsvinner! ;D
Sedam ska man kolla på bio med älsk.
Det blir Alice i underlandet!
En mysig söt saga :)
Puss!


Icke sig.

 Vaknade Hemma hos min vän Pauline idag.
Var riktigt sleten när man vaknade. Kännde suget att somna om igen men icke de jag är så duktig så drog upp Pauline ur sängen och åt frukost sedan fick vi halv springa till bussen för att vi skulle hinna för vi var rätt sega när vi vaknade.. ;)
Wonder why? ;D
Iallafall. Sedan när vi var i stan så skulle vi ha spanska ju men det var inställt (a). Haha f*n alltså man kunde fan ha sovmorgon ju. Var grymt sugen på att ta det ju.. Men icke..

Så nu sitter vi i vårt hemklassrum och njuter att vi inte har några lektioner om en timme ;)

Tog lite foton ;)




Pauline tycker jag är lik bloggerskan Kenza på denna bilden.
Vad tycker ni?



sweetheart <3


Trötter.





Slutade skolan idag klockan kvart över två idag tror jag.
Sedan stack jag och Pauline till Wook House och åt lunch buffe!
Det var riktigt gott med  lite mat i en hungrig liten mage. ;)
Sedan så stack jag och Pauline till skolan igen för vi skulle göra ett prov som hon och jag inte var på en gång. Det kändes riktigt bra! Säkert VG+ ;D
Efter det så stack vi och jag köpte hårspray till mig och Oskar Bengtsson om ni fattar ;) Nevvamind.

Efter vi hade köpt det tog vi en buss till Pauline och nu ligger jag har i hennes säng och bloggar. Får lägga in något inlägg till sen vill bara ta det lugnt nu ett tag.

Puss!


RSS 2.0